HR ++ glas zetten?

Bespaar direct energie met HR++ ramen
Wil je graag verduurzamen? Kies dan voor HR++ glas.   
Verduurzamen doe je door je bestaande beglazing te vervangen door beglazing van betere kwaliteit met een hogere u-waarde  Dit is goed voor het milieu, maar ook voordelig voor je portemonnee.
 
Kosten HR++ glas plaatsen 
De prijzen van HR++ glas hangen af van het type woning, en van het formaat en het type kozijnen. 
 
Voordelen HR++ glas plaatsen:
1. Hogere isolatie waarde 
  • De meeste warmte in je woning gaat via de ramen verloren. Daarom is het aanschaffen van HR++ glas een goede investering.
  • De U-waarde van standaard dubbelglas is 2.8 de u waarde van HR++ glas is 1.1. 
Hoe lager de u-waarde, hoe beter de isolatie.
 
2. Energie besparend 
Plaatsing van HR++ glas levert een directe besparing op energie- en stookkosten.
 
De beste manier om te besparen op jouw energierekening!
 
HR++ dubbelglas is dé manier van energie besparen zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Dit glas heeft een aantal speciale eigenschappen: het is namelijk extra isolerend, waardoor er minder warmte naar buiten kan ontsnappen. Dit betekent dat het comfortabeler is in huis. 
 
Daarnaast is de warmte die wordt gegenereerd binnen uw woning beter te reguleren met HR++ glas. Hierdoor kun je de termostaat lager zetten waardoor je direct bespaart op je energierekening! Met de huidige energieprijzen is HR++ of zelfs HR+++ glas snel terug verdiend!
 
Wij kunnen ook jouw woning- of (bedrijfs)pand voorzien van energiebesparend glas! Meer weten? Neem dan contact met ons op! 

Waarom u voor ons zou kiezen?

Echte vakmensen met 15+ jaar ervaring

Al onze schilders en glaszetters  zitten al ruim tien jaar in het vak. Ze hebben daardoor al heel veel verschillende projecten voorbij zien komen en weten wat er nodig is om tot het beste resultaat te behalen.

Bespaar direct op jouw energierekening

We werken uitsluitend met de beste materialen en glas. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke besparing realiseren zodat de nieuwe ramen zichzelf snel terugverdiend hebben!

De klus is altijd op tijd geklaard

Wij zorgen ervoor dat de ramen binnen de afgesproken tijd geplaatst zijn. Het enige waar we geen invloed op hebben zijn extreme weersomstandigheden die ons het werk belemmeren, maar verder geldt bij ons dat we onze afspraak nakomen. Altijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!