Beglazing nodig in omgeving Rosmalen ?

Bespaar direct energie met HR++ ramen
Ben je bezig met een nieuwbouw project in Rosmalen en omgeving? Wil je de oude enkele of dubbele beglazing laten vervangen voor bijvoorbeeld hr++ isolatie glas of veiligheidsglas?  Bij ons ben je dan aan het juiste adres!
 
De beste manier om te besparen op jouw energierekening!
 
HR++ dubbelglas is dé manier van energie besparen zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Dit glas heeft een aantal speciale eigenschappen: het is namelijk extra isolerend, waardoor er minder warmte naar buiten kan ontsnappen. Dit betekent dat het comfortabeler is in huis. 
 
Daarnaast is de warmte die wordt gegenereerd binnen uw woning beter te reguleren met HR++ glas. Hierdoor kun je de termostaat lager zetten waardoor je direct bespaart op je energierekening! Met de huidige energieprijzen is HR++ of zelfs HR+++ glas snel terug verdiend!
 
Wij kunnen ook jouw woning- of (bedrijfs)pand voorzien van energiebesparend glas! Meer weten? Neem dan contact met ons op! 

Waarom u voor ons zou kiezen?

Echte vakmensen met 15+ jaar ervaring

Al onze schilders en glaszetters  zitten al ruim tien jaar in het vak. Ze hebben daardoor al heel veel verschillende projecten voorbij zien komen en weten wat er nodig is om tot het beste resultaat te behalen.

Bespaar direct op jouw energierekening

We werken uitsluitend met de beste materialen en glas. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke besparing realiseren zodat de nieuwe ramen zichzelf snel terugverdiend hebben!

De klus is altijd op tijd geklaard

Wij zorgen ervoor dat de ramen binnen de afgesproken tijd geplaatst zijn. Het enige waar we geen invloed op hebben zijn extreme weersomstandigheden die ons het werk belemmeren, maar verder geldt bij ons dat we onze afspraak nakomen. Altijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!