Spuitwerk

Een snelle manier voor strakke streeploze wanden, plafonds

Het spuiten van latex wint steeds meer aan populariteit en dat is niet voor niks. Latexspuiten is namelijk een goed alternatief voor rollen.

Het verschil is de manier van aanbrengen. Bij latexspuiten gebeurt dat met een verfspuit, waarmee je een egale laag in elke willekeurige kleur aanbrengt. Het grote voordeel van latex spuiten is de snelheid waarmee de verf kan worden aangebracht. Bovendien kan latex op diverse ondergronden worden toegepast.

Onze vakkundige schilders hebben al jaren ervaring met het spuiten van latex in diverse projecten. Zodoende kunnen we je van goed advies voorzien.

Waarom u voor ons zou kiezen?

Echte vakmensen met 15+ jaar ervaring

Bijna al onze schilders zitten al ruim tien jaar in het vak. Ze hebben daardoor al heel veel verschillende schildersprojecten voorbij zien komen en weten wat er nodig is om tot het beste resultaat te behalen.

Alleen de beste verf en materialen

We werken uitsluitend met verf van de beste merken. Dit zijn niet alleen de beste verfsoorten in de markt, maar we weten ook precies hoe we deze het beste toe kunnen passen bij verschillende projecten en ondergronden.

De klus is altijd op tijd geklaard

Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk af is binnen de afgesproken tijd. Het enige waar we geen invloed op hebben zijn extreme weersomstandigheden die ons het werk belemmeren, maar verder geldt bij ons dat we onze afspraak nakomen. Altijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!