Schilderwerk Buiten

Voor het schilderen van onder andere kozijnen, gevels en deuren

Niemand wordt blij van een woning of bedrijfspand waar de verf van afbladdert of waar duidelijk schade te zien is.

Schakel ons in en je huis of pand zal er weer als nieuw uitzien en bovendien beter beschermd zijn tegen weersinvloeden. Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het behandelen van gevels, kozijnen, boeiborden en deuren.

Daarnaast kunnen we ook helpen met onderhoudswerkzaamheden, zoals het herstellen van houtrot, waterschade en glasschade. Wij stellen alles in het werk voor het beste resultaat.

Waarom u voor ons zou kiezen?

Echte vakmensen met 15+ jaar ervaring

Bijna al onze schilders zitten al ruim tien jaar in het vak. Ze hebben daardoor al heel veel verschillende schildersprojecten voorbij zien komen en weten wat er nodig is om tot het beste resultaat te behalen.

Alleen de beste verf en materialen

We werken uitsluitend met verf van de beste merken. Dit zijn niet alleen de beste verfsoorten in de markt, maar we weten ook precies hoe we deze het beste toe kunnen passen bij verschillende projecten en ondergronden.

De klus is altijd op tijd geklaard

Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk af is binnen de afgesproken tijd. Het enige waar we geen invloed op hebben zijn extreme weersomstandigheden die ons het werk belemmeren, maar verder geldt bij ons dat we onze afspraak nakomen. Altijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!