Schilderwerk binnen

Muren, plafonds en houtwerk weer als nieuw

Je kunt ons inschakelen voor het schilderen van woningen in de breedste zin van het woord: van slaapkamer tot woonkamer en van plint tot plafond. Ook hebben we de nodige ervaring met het schilderen van bedrijfspanden.

Ons team zorgt voor een vakkundige afwerking, maar we vinden het ook belangrijk dat we snel werken, zodat je niet lang hoeft te wachten op het resultaat. We brengen eerst je wensen in kaart en stellen daarna een plan op.

Tot slot volgt de uitvoering, die wij met alle zorg en aandacht oppakken.

Waarom u voor ons zou kiezen?

Echte vakmensen met 15+ jaar ervaring

Bijna al onze schilders zitten al ruim tien jaar in het vak. Ze hebben daardoor al heel veel verschillende schildersprojecten voorbij zien komen en weten wat er nodig is om tot het beste resultaat te behalen.

Alleen de beste verf en materialen

We werken uitsluitend met verf van de beste merken. Dit zijn niet alleen de beste verfsoorten in de markt, maar we weten ook precies hoe we deze het beste toe kunnen passen bij verschillende projecten en ondergronden.

De klus is altijd op tijd geklaard

Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk af is binnen de afgesproken tijd. Het enige waar we geen invloed op hebben zijn extreme weersomstandigheden die ons het werk belemmeren, maar verder geldt bij ons dat we onze afspraak nakomen. Altijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!